Avantaje PUBLISIND

Bucuresti - Clinica stomatologica Welldenta City

Welldenta City este o clinica privata care ofera servicii stomatologice complete pentru intreaga familie la cele mai bune preturi.

Astfel putem sa oferim pacientilor nostri servicii medicale de chirurgie orala, parodontologie, stomatologie generala, estetica dentara, endodontie si stomatologie pediatrica (tratamente pentru copii), la cele mai inalte standarde calitative, intr-un mediu relaxant si confortabil.

Citește mai departe: Bucuresti - Clinica stomatologica Welldenta City

Sistemul medical MedLife

MedLife activeaza pe piata din Romania din 1996 si este printre putinele companii din Romania care intr-un termen atat de scurt a reusit sa devina cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piata locala.

Compania isi desfasoara activitatea in 9 Hyperclinici din Bucuresti, Timisoara, Brasov si Arad; 8 laboratoare proprii de analize; 6 spitale in Bucuresti, Brasov si Arad, dintre care un spital de Pediatrie, unul de Ortopedie si unul de Obstetrica-Ginecolgie; 3 maternitati in Bucuresti si in tara, 6 farmacii proprii reunite sunb reteaua PharmaLife, 28 de centre medicale generaliste in Bucuresti si in tara, 8 centre de excelenta cu specializare unica, 6 farmacii proprii reunite sunb reteaua PharmaLife, si in colaborare cu 135 clinici medicale partenere din toata tara.

Citește mai departe: Sistemul medical MedLife

Synevo - analize medicale de laborator cu 15% reducere

Synevo - analize de laboratorVeniti cu cardul de membru Publisind in toate receptiile Synevo pentru a beneficia de 15% reducere la cea mai larga paleta de analize medicale!

In laboratoarele de analize medicale Synevo se pot efectua peste 1000 de investigatii diferite incepand cu alergologie, biologie moleculara, biochimie, hematologie, imunologie, markeri cardiaci, endocrini, osoşi, tumorali, serologie, microbiologie şi toxicologie.

Reducerea este valabila prin prezentarea la receptie a cardului de membru Publisind. Membrii familiei trebuie sa prezinte la receptie buletinul si cardul de membru al titularului.

Consultati lista de preturi analize, valabila doar in receptiile proprii Synevo. Pe site gasiti detalii referitoare la adresele si programul de recoltare din locatiile Synevo.

De asemenea, daca doriti sa aflati care sunt testele uzuale corespunzatoare diferitelor afectiuni pe organe accesati sectiunea interactiva pentru pacienti.

Citește mai departe: Synevo - analize medicale de laborator cu 15% reducere