Avantaje PUBLISIND

Oferte turistice pentru litoralul românesc

Mamaia - Hotel National

Unul din cele trei hoteluri situate central în stațiunea Mamaia, reprezentând un punct de reper, Hotel NAȚIONAL are majoritatea camerelor cu vedere spre mare.

Situat în centrul stațiunii Mamaia, la 150 de metri de plajă și la 50 de metri de lacul Siutghiol, Hotelul Naţional oferă camere cu aer condiționat și un restaurant. Plaja este acoperită cu nisip fin și amenajată cu sezlonguri și umbrele.

Citește mai departe: Mamaia - Hotel National

Neptun - Hotel Terra

Hotelul Terra** din Neptun este situat in apropiere de hotel Caraiman**, la circa 600 m de mare.

Hotel Terra** din Neptun se afla la circa 350 m distanta de centrul statiunii si circa 200 m fata de statia CFR Neptun, fiind un hotel nerenovat, potrivit pentru persoanele cu buget restrans dar care apreciaza ca in camere exista minibar si TV.

 

Citește mai departe: Neptun - Hotel Terra

Neptun - Hotel Romanta

Amplasat la 350 m de mare, in statiunea Neptun, Hotelul Romanta va sta la dispozitie cu 322 camere duble, oferindu-va conditii decente necesare pentru un sejur placut la mare.

Hotelul este o alegere buna pentru cei care isi doresc o vacanta frumoasa cu un buget mai redus.

Hotelul Romanta este situat la aproximativ 200 m fata de statia CFR Neptun si la cca. 400 m fata de centrul statiunii Neptun.

Citește mai departe: Neptun - Hotel Romanta

Neptun - Hotel Clabucet

Hotel Clabucet** este amplasat in zona centrala a statiunii Neptun, in apropierea de posta, vis-a-vis de hotelurile Histria si Callatis, in apropiere de hotel Prahova si Covasna. Plaja se afla la o distanta de maxim 10 minute de mers pe jos.

Hotel Clabucet** are dotarile standard ale unui hotel de clasificarea de 2 stele, fiind nerenovat, dar accesibil.

Citește mai departe: Neptun - Hotel Clabucet