Home Turism intern Oferte turism montan & balnear Poiana Brasov - Poiana Ursului

Poiana Brasov - Complex Poiana Ursului

Complex hotelier Poiana Ursului - Poiana Brasov

Complexul hotelier Poiana Ursului este amplasat intr-o zona linistita a statiunii, in apropiere Complexului Favorit si nu departe de partiile de schi si de principalele mijloace de transport pe cablu, hotelul iese in evidenta prin arhitectura unica si confort deosebit al camerelor.

In mijlocul naturii, intr-o oaza din imparatia muntilor, complexul hotelier POIANA URSULUI este destinatia ideala de vacanta sau pentru organizarea unor intalniri de afaceri sau evenimente festive, in orice anotimp.

Amplasat la 35 minute de centrul istoric si comercial al Brasovului, la o distanta de 12km, insa ferit de agitatia orasului, hotelul se remarca prin dotari de exceptie. Imbinand eleganta si utilitatea, hotelul ofera clientilor sai servicii de calitate si conditii deosebite de cazare.

O coborare pe schiuri sau snowbord printre brazii incarcati de zapada, o plimbare cu ATV-ul, o partida de tenis in aerul curat de munte sau doar plimbari pe potecile montane, va vor face sa uitati de grijile cotidiene si sa va relaxati la Poiana Brasov.

Click pentru rezervare