Avantaje PUBLISIND

Pentru numai 12 lei/an, îți oferim o poliță de asigurare, în valoare de 5000 lei, pentru deces sau invaliditate permanentă.

O clauză de asigurare pentru intervenții chirurgicale din accident de 1000 lei nu strică niciodată, nu-i așa? Mai ales dacă este bonus...

Ești pasionat de autoturisme? Vrei să asiguri cel mai bun tratament pentru "frumușica" ta? Poate vrei să fie și ieftin...

Dacă cauți un service auto sau doar... cea mai bună ofertă pentru achiziționarea unui autoturism, aici ar trebui să scotocești! Cât despre negociere, poți să uiți! Discount-urile le-am obținut deja!

Ai nevoie de un credit pentru nevoi personale, credit ipotecar, depozit la termen, cont curent sau doar un descoperit de cont?

Nu mai umbla din bancă în bancă! Aici găsești cea mai bună ofertă negociată special pentru tine!

Nu te simți bine? Ai probleme cu măselele sau poate iți trebuie o pereche nouă de ochelari?

Acum ai acces la o clinică medicală complet dotată cu aparatură ultramodernă, unde vei avea parte de servicii de cea mai bună calitate.

Ți s-a stricat telefonul? Îți faci un selfie și prietenii râd de tine? Internetul se mișcă de parcă stă? Sau poate doar vrei un abonament nelimitat!

Nu te mai uita cu jind la telefonul colegului. Profită și tu acum de cea mai bună ofertă posibilă!

Vrei o vacanță? La mare sau la munte? Vrei să vezi locuri noi, poate ceva aventuros sau doar câteva zile de leneveală?

Aruncă o privire pe ofertele noastre. Ai de unde să alegi! Iar prețurile... le-am negociat deja!

Vin SĂRBĂTORILE și tu încă nu știi unde le vei petrece?

Nu intra în panică! Mai bine intră pe pagina pregătită special pentru sărbători și vezi acolo ce ți se potrivește cel mai bine. De prețuri nu-ți face griji. Ne-am ocupat noi de reducerea lor!

Cauți o rochie de mireasă? Vrei să schimbi mobila de bucătărie? Te uiți după un detectiv particular? Sau poate vrei sa comanzi on-line un buchet de flori?

Ne-am gândit la toate! Alege doar una din ofertele diverse care te așteaptă!