Avantaje PUBLISIND

Asigurari Allianz Tiriac

Federația FSAPAS PUBLISIND a încheiat un contract de parteneriat cu societatea ALLIANZ TIRIAC, fara intermedierea societatilor de brokeraj, prin care la o prima anuala de asigurare de 12 lei/persoana, suma asigurata este de 5000 lei pentru deces si invaliditate permanenta totala/partiala (din boala sau accident), adaugandu-se si o clauza de asigurare pentru interventii chirurgicale din accident de 1000 lei.

Pentru a beneficia de conditiile de asigurare prezentate, fiecare sindicat membru al FSAPAS PUBLISIND va trebui sa incheie o polita de asigurare.

FOARTE IMPORTANT - la un numar de minim 100 de persoane asigurate per sindicat, nu va mai fi necesar TABELUL NOMINAL. Asta inseamna ca se va face o singura plata centralizata 100 persoane * 12 lei, suma in contul careia vor fi asigurati practic toti membrii sindicatului. O astfel de asigurare de grup de minim 100 persoane nu necesita tabele nominale si prin urmare nici actualizarea anuala a acestora, ci doar o prelungire automata a politei prin simpla plata a acesteia, in anul urmator. Este o negociere buna care nu se poate obtine decat pentru un grup mare si doar daca se manifesta maxima seriozitate din partea grupului, in integralitate.

Citește mai departe: Asigurari Allianz Tiriac