Avantaje PUBLISIND

Optiplaza - rame optice, ochelari de soare si lentile de contact

Optiplaza este un brand romanesc ce a luat nastere in anul 2004 si are, in prezent, 43 de magazine in toata tara, fiind lider de piata pe segmentul de retail pentru rame optice, ochelari de soare si lentile de contact.

In oricare dintre magazinele Optiplaza, consultantii nostri specializati va vor ajuta sa faceti cea mai inspirata alegere.

Magazinele au un mix de produse unic in Romania: la noi puteti gasi branduri de prestigiu precum Police, Guess, Ray-Ban, Furla, Carolina Herrera, Oakley, Dolce&Gabbana, Silhouette, Avanglion, PolarGlare, intr-o combinatie ce pune accentul pe ultima moda, inovatie, accesibilitate si calitate garantata.

Citește mai departe: Optiplaza - rame optice, ochelari de soare si lentile de contact

Bucuresti - Clinica stomatologica Welldenta City

Welldenta City este o clinica privata care ofera servicii stomatologice complete pentru intreaga familie la cele mai bune preturi.

Astfel putem sa oferim pacientilor nostri servicii medicale de chirurgie orala, parodontologie, stomatologie generala, estetica dentara, endodontie si stomatologie pediatrica (tratamente pentru copii), la cele mai inalte standarde calitative, intr-un mediu relaxant si confortabil.

Citește mai departe: Bucuresti - Clinica stomatologica Welldenta City

Sistemul medical MedLife

MedLife activeaza pe piata din Romania din 1996 si este printre putinele companii din Romania care intr-un termen atat de scurt a reusit sa devina cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piata locala.

Compania isi desfasoara activitatea in 9 Hyperclinici din Bucuresti, Timisoara, Brasov si Arad; 8 laboratoare proprii de analize; 6 spitale in Bucuresti, Brasov si Arad, dintre care un spital de Pediatrie, unul de Ortopedie si unul de Obstetrica-Ginecolgie; 3 maternitati in Bucuresti si in tara, 6 farmacii proprii reunite sunb reteaua PharmaLife, 28 de centre medicale generaliste in Bucuresti si in tara, 8 centre de excelenta cu specializare unica, 6 farmacii proprii reunite sunb reteaua PharmaLife, si in colaborare cu 135 clinici medicale partenere din toata tara.

Citește mai departe: Sistemul medical MedLife