Avantaje PUBLISIND

Optiplaza - rame optice, ochelari de soare si lentile de contact

Optiplaza este un brand romanesc ce a luat nastere in anul 2004 si are, in prezent, 43 de magazine in toata tara, fiind lider de piata pe segmentul de retail pentru rame optice, ochelari de soare si lentile de contact.

In oricare dintre magazinele Optiplaza, consultantii nostri specializati va vor ajuta sa faceti cea mai inspirata alegere.

Magazinele au un mix de produse unic in Romania: la noi puteti gasi branduri de prestigiu precum Police, Guess, Ray-Ban, Furla, Carolina Herrera, Oakley, Dolce&Gabbana, Silhouette, Avanglion, PolarGlare, intr-o combinatie ce pune accentul pe ultima moda, inovatie, accesibilitate si calitate garantata.

Citește mai departe: Optiplaza - rame optice, ochelari de soare si lentile de contact

Synevo - analize medicale de laborator cu 15% reducere pentru testele fara trimitere de la medic si 20% reducere pentru testele cu trimitere de la medic

Synevo - analize de laboratorVeniti cu cardul de membru Publisind in toate receptiile Synevo pentru a beneficia de 15% reducere la cea mai larga paleta de analize medicale pentru testele fara trimitere de la medic si 20% reducere pentru testele cu trimitere de la medic.

In laboratoarele de analize medicale Synevo se pot efectua peste 1000 de investigatii diferite incepand cu alergologie, biologie moleculara, biochimie, hematologie, imunologie, markeri cardiaci, endocrini, osoşi, tumorali, serologie, microbiologie şi toxicologie.

Reducerea este valabila prin prezentarea la receptie a cardului de membru Publisind. Membrii familiei trebuie sa prezinte la receptie buletinul si cardul de membru al titularului.

Citește mai departe: Synevo - analize medicale de laborator cu 15% reducere pentru  testele fara trimitere  de la medic...

Bucuresti - Clinica stomatologica Welldenta City

Welldenta City este o clinica privata care ofera servicii stomatologice complete pentru intreaga familie la cele mai bune preturi.

Astfel putem sa oferim pacientilor nostri servicii medicale de chirurgie orala, parodontologie, stomatologie generala, estetica dentara, endodontie si stomatologie pediatrica (tratamente pentru copii), la cele mai inalte standarde calitative, intr-un mediu relaxant si confortabil.

Citește mai departe: Bucuresti - Clinica stomatologica Welldenta City