Avantaje PUBLISIND

Mopiel - Incaltaminte de calitate

Firma S.C. Mopiel S.R.L. s-a înființat în anul 1994. Obiectul principal de activitate este producerea de încălțăminte din piele în brand propriu a mărcii înregistrate MOPIEL.

Produce încălțăminte atât pentru piața românească cât și pentru piața europeană și non-europeană. Clienții reprezentativi sunt din Italia, Franța, Anglia, Germania, Israel, Rusia și SUA.

Citește mai departe: Mopiel - Incaltaminte de calitate

Lava & Cuce: Spalatorie, Curatorie si Croitorie Haine

Lava & Cuce este un nou lanţ de magazine care oferă servicii de:

  • Curăţătorie uscată şi călcat de cămăşi;
  • Croitorie şi modificări pe loc ( tivit, înlocuiri de fermoare, reparaţii, etc);
  • Spălătorie rapidă şi curăţătorie uscată, pentru orice împrejurare.

Lava & Cuce o companie nouă, produsul unei experienţe îndelungate, a cărei cotă de încredere şi ştiinţă de a face au situate-o pe poziţia 1A al Grupului CLEAN cunoscută în acest domeniu al afacerilor în întreaga Europă de mai bine de 30 de ani, şi care are peste 400 de locaţii deschise în administrare direct sau prin franciză.

Citește mai departe: Lava & Cuce: Spalatorie, Curatorie si Croitorie Haine

Bucuresti - Joy Memories

JOY MEMORIES - Servicii video & foto profesionale. Membrii PUBLISIND vor beneficia de o reducere la 10%

CINE ESTE JOY MEMORIES. O mare echipă de profesionişti, adunată sub un nume nou pe piaţă, pregătită să satisfacă cerinţele celor mai exigenţi clienţi.Ne place sa spunem povești unice prin ochii noștri. Poate suna ca un clișeu, dar pentru noi este o adevarată onoare si plăcere sa participăm la unul dintre cele mai importante momente din viața voastră.

Scopul nostru este să vă ajutăm să aveți parte de o experiență plăcută și specială la care ați visat toată viața.

Ne vom asigura că veți avea parte de amintiri perfecte, astfel încât să puteți privi înapoi, cu plăcere la acest moment special pentru totdeauna.

Citește mai departe: Bucuresti - Joy Memories

Praktiker si PUBLISIND!

De la casa la ACASA, cu Praktiker si PUBLISIND!

Pentru ca nevoile membrilor nostri sunt intodeauna in atentia noastra am incheiat un protocol si cu PRAKTIKER Romania. Prin protocolul de colaborare încheiat între PRAKTIKER România şi PUBLISIND, membrii noştri beneficiază de reduceri de 10% din valoarea produselor achiziţionate de aceştia online sau din magazinele Praktiker din toată ţara, excepţie făcând produsele existente în promoţie sau cele care sunt deja reduse.

Citește mai departe: Praktiker si PUBLISIND!