Avantaje PUBLISIND

LUKOIL & Publisind

Membrii sindicatelor din cadrul Federației Publisind pot obtine cardul LUKOIL care oferă reduceri în benzinării și acumulare de puncte bonus. Reducerea se oferă la fiecare alimentare, pe loc în benzinărie, prin prezentarea cardului de fidelitate la casieriile Lukoil.

Citește mai departe: LUKOIL & Publisind

World Class - Un alt stil de viata

Istoria World Class începe oficial în anul 1983, când Ulf Bengtsson, atlet de talie mondială și antreprenor suedez, a pus bazele unui proiect menit să atragă oamenii spre mișcare, sănătate, productivitate și mulțumire de sine.

Azi, misiunea World Class e aceea de a deveni un mediu prietenos pentru membri, un loc doar al lor, departe de casă și muncă, unde să se motiveze, să se inspire și să-și satisfacă nevoia de socializare. Compania promite fiecărui membru nu doar o schimbare la nivel fizic, ci mai ales o schimbare la nivel de mentalitate și o nouă abordare a stilului de viață.

Citește mai departe: World Class - Un alt stil de viata

Mopiel - Incaltaminte de calitate

Firma S.C. Mopiel S.R.L. s-a înființat în anul 1994. Obiectul principal de activitate este producerea de încălțăminte din piele în brand propriu a mărcii înregistrate MOPIEL.

Produce încălțăminte atât pentru piața românească cât și pentru piața europeană și non-europeană. Clienții reprezentativi sunt din Italia, Franța, Anglia, Germania, Israel, Rusia și SUA.

Citește mai departe: Mopiel - Incaltaminte de calitate

Lava & Cuce: Spalatorie, Curatorie si Croitorie Haine

Lava & Cuce este un nou lanţ de magazine care oferă servicii de:

  • Curăţătorie uscată şi călcat de cămăşi;
  • Croitorie şi modificări pe loc ( tivit, înlocuiri de fermoare, reparaţii, etc);
  • Spălătorie rapidă şi curăţătorie uscată, pentru orice împrejurare.

Lava & Cuce o companie nouă, produsul unei experienţe îndelungate, a cărei cotă de încredere şi ştiinţă de a face au situate-o pe poziţia 1A al Grupului CLEAN cunoscută în acest domeniu al afacerilor în întreaga Europă de mai bine de 30 de ani, şi care are peste 400 de locaţii deschise în administrare direct sau prin franciză.

Citește mai departe: Lava & Cuce: Spalatorie, Curatorie si Croitorie Haine