Avantaje PUBLISIND

Stana de Vale - Hotel Iadolina

Prezentare

Hotel Iadolina din Stâna de Vale este locul în care te vei simţi ca acasă în Munţii Apuseni. În centrul staţiunii, hotelul te întâmpină cu cele mai bune servicii de 3 stele, camere bine amenajate, restaurant şi bază de tratament interioară, pentru ca tu să te bucuri de tot ce e mai bun în vacanţa ta!

Hotel Iadolina este amplasat la aproximativ 1100 m altitudine şi la 200 m de pârtie. În plus, localizarea Hotelului Iadolina este una centrală în staţiune, în apropiere de Izvorul Minunilor şi de toate punctele de pornire pentru traseele turistice de explorare a zonei.

Într-un cadru natural deosebit, Hotel Iadolina va deveni imediat casa ta departe de casă, unde amabilitatea gazdelor, confortul şi serviciile de calitate se împletesc pentru o vacanţă excelentă!

Confortul este cel mai important atunci când vine vorba de o vacanţă relaxantă în inima naturii. De aceea, Hotel Iadolina este locaţia ideală pentru un concediu în staţiunea Stâna de Vale din care să nu lipsească nimic. Hotel Iadolina dispune de 4 nivele, în care sunt incluse 50 camere duble, 1 cameră single şi 5 apartamente. Fiecare dintre acestea sunt dotate cu TV cablu, telefon, minibar şi grup sanitar propriu.

Pentru ca vacanţa ta să fie completă, Hotel Iadolina îţi pune la dispoziţie mult mai mult decât o simplă cazare în Stâna de Vale. Restaurantul hotelului serveşte preparate tradiţonale şi internaţionale într-un meniu diversificat, iar pe parcursul zilei, turiştii se pot bucura şi de serviciile oferite în barul hotelului. La toate acestea se adaugă şi sala de conferinţe, cu o capacitate de 60 locuri, sauna, sala de fintess şi serviciile de închiriere jocuri.

Hotel Iadolina include şi o bază de tratament proprie, cu instalaţii pentru electroterapie, masaj, hidroterapie, reflexoterapie, crenoterapie şi kinetoterapie. Astfel, te poţi bucura de o gamă largă de tratamente naturale special concepute pentru tratarea diverselor afecţiuni şi pentru relaxarea ta de vacanţă. Tratamentul opţional include 3 proceduri pe zi, în funcţie de recomandările medicului.