Avantaje PUBLISIND

Neptun - Hotel Q (Albert)

Prezentare

Hotel Q (Albert) este situat in nordul statiunii Neptun, una dintre locatiile cele mai cautate de catre turisti. Pozitionarea sa in apropierea Garii Neptun reprezinta un atuu pentru turisti, iar plaja situata la numai 300 m de hotel este una dintre cele mai frumoase plaje din statiune.

Turistii nostri pot vizita atat vestigiile celor trei colonii fondate de greci aici in secolele 7-6 inainte de Hristos: Histria, Tomis si Callatis, cat si monumentul de la Adamclisi.

Pe langa facilitatile de masa si cazare, Q Hotel (Albert) dispune de piscina exterioara cu cocktail bar, piscina pentru copii, jacuzzi, loc de joaca pentru copii, animatori pentru copii, sali de conferinta.

In gradina hotelului este amenajat un foisor in stil rustic cu barbeque.

Hotel Q (Albert) dispune de 2 corpuri:

  • Corpul 1: 56 camere duble si 7 apartamente
  • Corpul 2: 34 camere duble si 6 apartamente 

Restaurant, bar la piscina, loc de joaca pentru copii, piscina exterioara, piscina pentru copii, jacuzzi.

Fiecare camera este dotata cu TV, minibar, grup sanitar propriu, aer conditionat, acces internet (wireless).

Restaurant: Mesele pot fi servite in restaurantul hotelului, care pregateste mancaruri din bucataria romaneasca si internationala. Mic dejunul este alcatuit dintr-o diversitate de produse, este servit in regim bufet suedez si este inclus in tariful de cazare. Restaurantul este prevazut si cu o terasa si bar cu capacitatea de 100 de locuri.

Facilitati: Punem la dispozitia clientilor nostri urmatoarele facilitati, pentru a le asigura o vacanta lipsita de griji si memorabila: piscina exterioara, piscina pentru copii, jacuzzi, animatori pentru copii,sezlonguri la piscina - in limita disponibilitatilor, gradina, foisor cu barbeque, internet wireless in receptia hotelului, spatiu pentru pastrat bagaje, pastrare valori, parcare auto - in limita disponibilitatilor, acceptare carti credit.

ATENTIE: Locuri disponibile pentru cazare mai pot fi rezervate numai pentru perioada 28.08.2017 - 02.09.2017.